WorldMUN – Comitès

1836902_10152315066014031_238998608_o

Dimarts els delegats van iniciar les sessions de comitès al WorldMU. Les delegacions de Jordània a la World Health Organization, al Disarmament and International Security Committee, al Social, Cutural and Humanitarian Committe,  al SPECPOL, al World Bank i al Human Rights Council van començar presentant les diferents postures del seu país. El debat al WHO es va basar en la defensa de l’assoliment dels objectius del mil·lenni com a eina per lluitar i reduir les disparitats a nivell mundial (Sanja Rahim i Patrícia Sánchez). Les delegades finalment van aconseguir formar part d’un working paper i hi van incloure dues esmenes.

Al SPECPOL, les representats de Jordània, la Patrícia Aguado i la Kine Diop, van abordar els conflictes ètnics proposant als països l’aplicació i acompliment de la R2P com a mecanisme de prevenció, reacció, i reconstrucció del conflicte i de la comunitat política.

Al DISEC els nostres delegats (Joan Seguí i Ana Lleida) van presentar-se amb un discurs en defensa dels drones. Varen presentar una clàusula abordant l’ús i la informació dels drones com a extensió de la sobirania d’un país i per tant inviolable.

IMG-20140319-WA0008

Al SOCHUM, les nostres delegades (Carla Perucca i Leila Sant) van començar el seu debat sobre les malalties mentals amb un discurs brillant però que no va cridar l’atenció de les altres delegacions, fet que comportà que el debat es trobes congelat sense cap working paper presentat.

Al World Bank el nostre delegat Jannis Rustige formà part del grup que timoneja el debat fent i sent part del working paper signat per una quantitat de països que representava la majoria necessària per adoptar-lo sense problemes com a una resolution.

Al UNHRC, sobre els drets dels refugiats del conflicte a Síria, la nostra delegada Sophia Bertin, va patir un aliança entre Iran Síria i Estats Units que deixà fora a Israel, Jordània i Aràbia Saudí de les negociacions sobre la gestió dels camps dels refugiats de població de Palestina i Síria principalment presents en territori jordà.

Share

5 Respostes per “WorldMUN – Comitès”

 1. Cuc Dux -

  Ditto to Ginny re: posting the earlier letters for new subscribers. Alsocan you notify us who wrote the January letters?

  Respon
 2. Harrison Graul -

  Many thanks for your Terrific Contest. Would appreciate to win!!

  Respon
 3. Boris Bilich -

  Relaxing on the beach with hubby. Home in both cities where my son’s live.

  Respon
 4. click reference -

  I just want to tell you that I am just very new to blogging and honestly liked you’re web blog. Most likely I’m planning to bookmark your website . You certainly come with fabulous writings. Cheers for revealing your website.

  Respon

Deixa un comentari

 • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>