Segona sessió de training

El dimecres la delegació que UNANIMUN ha presentat pel CMUN es va tornar a trobar per a realitzar, per segon cop, un training per preparar el model d’Abril. La temàtica triada va ser “Sàhara Occidental: estat de la situació i possibles sortides de la crisi”, motivat fictíciament pel revifament que Aminetu Haidar aportà al conflicte.
La Sonia va fer de “chair”, aprofitant la seva visita a Barcelona durant unes breus vacances. També el Guillem Tosca, que ha tornat per pocs dies de Berkeley, va ser-hi present i va fer de delegat.
Si bé al principi els delegats es mostraven una mica tímids en la sessió, a mesura que va avançar el training cada cop participaven més del debat. Van participar en la sessió com a Front Polisario, Marroc, Mauritània, Algèria, Lliga Àrab, Espanya i els 5 països de Consell de Seguretat.
Ara cal que els delegats vagin preparant el seu position paper i, amb aquest objectiu, vagin buscant informació sobre el país que representen i la seva posició en el tema a tractar en el seu comitè.
La propera sessió serà el dimecres 7 d’abril!!!
Share

5 Respostes per “Segona sessió de training”

 1. Sonia -

  Em va agradar retrobar als former delegates i conèixer als nous…
  M’ho vaig passar molt bé!
  Animeu-vos amb el vostre anglès… Estic segura que ens fareu una representació de la UAB d’allò més digna!

  petons

  Respon
 2. Joye Tomasino -

  Having the good health and financial resources to travel with my wife as much as possible, to see more of your entire world and meet more of its folks.

  Respon
 3. Get More Information -

  I simply want to mention I’m beginner to blogging and certainly loved your web page. Likely I’m likely to bookmark your site . You amazingly come with exceptional posts. Thanks a bunch for sharing your blog.

  Respon
 4. look at here now -

  I just want to mention I am just newbie to weblog and honestly savored your web blog. Very likely I’m want to bookmark your website . You surely come with beneficial articles and reviews. Thanks a lot for sharing with us your website page.

  Respon

Deixa un comentari

 • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>