Primer training!

El passat dimarts 1 de Març, UNANIMUN va celebrar el primer training de preparació dels delegats pel C’MUN i EUROMUN.

En la sessió en primer lloc el Pedro i el Gerard van explicar les “rules of procedure” d’ambdós simulacions de les Nacions Unides: aquelles normes de conducta i llenguatge que tot bon delegat ha de saber per poder fer un bon paper en el comitè, des de les diferents intervencions que pot fer, a quina manera s’ha de dirigir als seus companys, el llenguatge de les resolucions… fins al vocabulari més útil que pot emprar!
Després la Sara va exposar les normes de vestuari que existeixen en els MUNs, fins i tot aquest detall és important per a que la recreació del comitè sigui el més semblant possible al real!
Per últim, la Sandra va explicar quins serien els horaris en les simulacions, com s’estructura el debat i la importància d’estar present i actiu des del primer moment.
Ja esperem amb ganes el següent training!! 😉
Share

9 Respostes per “Primer training!”

 1. Jeane Gilday -

  I keep trying to subscribe into the Letters thing, but there’s nowhere to do so! After i sign in, under the MANAGE YOUR SUBSCRIPTION link, there’s only my Book Club subscription. How do I add the Letters thing for $5?

  Respon
 2. my link -

  I just want to say I am just very new to blogging and site-building and definitely enjoyed this web page. More than likely I’m planning to bookmark your blog . You absolutely come with fantastic articles. With thanks for sharing your web-site.

  Respon

Deixa un comentari

 • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>