Presentació als alumnes de Primer de Polítiques i Sociologia

                                                             La Sara i l’Héctor, a la sessió del matí

El proppassat dimarts 14 de Setembre, diversos membres de l’associació UNANIMUN vam presentar el nostre projecte organitzatiu davant els nous estudiants de primer de grau de Ciències Polítiques i Sociologia. Convidats pel Deganat, vam assistir tant a la sessió del matí com a la sessió de la tarda, amb l’objectiu d’arribar al màxim de persones possibles per tal d’engrandir la nostra família i el nostre projecte.

                                     El Gerard i la Sandra, a la sessió de la tarda, al costat dela vicedegana Fernández Mostaza

En ambdues sessions, vam començar amb una breu presentació dels inicis de la associació, els seus principals objectius, el seu mètode de treball, etc.; per tal que els alumnes es fessin una idea precisa de què és UNANIMUN. Tot seguit, vam explicar les nostres activitats principals, acabant per parlar dels Models de Nacions Unides i ensenyant un petit recull de fotografies de la nostra història.
Així doncs, donem per inaugurat el curs 2010-2011, un curs ple de reptes però també d’il·lusions, amb moltes ganes de treballar, passar-ho bé i fer la feina ben feta.
Share

2 Respostes per “Presentació als alumnes de Primer de Polítiques i Sociologia”

 1. Carla Van Kaal -

  Uh! Molt bé! 🙂
  Us segueixo molt la pista des de Maastricht! Si necessiteu que faci cartells o qualsevol cosa m’ho diueu que jo des de la distància sóc unanimera “hasta la muerte”! jajajajja
  petons per tots*

  Respon
 2. read more -

  I just want to say I’m new to blogging and site-building and actually savored you’re web page. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with exceptional writings. Cheers for sharing with us your blog site.

  Respon

Deixa un comentari

 • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>