Parlem-ne: Democràcia i Globalització amb Josep Ramoneda

El dimecres 26 de Febrer va tenir lloc a les 11h00 a la Facultat de Ciències Polítiques el Parlem-ne sobre Democràcia i Globalització a càrrec de l’exdirector del CCCB , Josep Ramoneda.

IMG-20140226-WA0016

El Parlem-ne va comptar amb l’assistència de més de 60 persones provinents de diferents Facultats (CCPP, Dret, Filosofia, etc.) a més de de professors com al Coordinadora de Graus de la Facultat de Ciències Polítiques, Esther Mostaza.

IMG-20140226-WA0015

La presentació va estar dividida en dos parts; la primera amb una duració de 45 min  que va abordar el tema del Parlem-ne i al segona un torn de debat amb els assistents i el ponent de 30 minuts.

A la primera part, Ramoneda va analitzar la situació actual en la que es troba la democràcia, on va concloure que ens trobem en un moment de transició cap a un sistema autoritari poc democràtic, i una segona part, amb una globalització segons Ramoneda de les comunicacions, de lo instantani que xoca amb les tres estructures essencials en l’estructura social de la comunitat que son: Família, Treball i Religió, fet que segons ell va caure en l’ésser humà en una pèrdua de la seva essència.

IMG-20140226-WA0013

Des d’UNANIMUN, agraïm la presència d’en Josep Ramoneda i la seva disponibilitat per a portar a terme aquesta jornada de reflexió des del pensament, així com a Suport Logístic de la Facultat per la seva ajuda.

Share

4 Respostes per “Parlem-ne: Democràcia i Globalització amb Josep Ramoneda”

 1. Ivan Pardee -

  My long run in legal guidelines!!! They generate a adorable few don’t they?!?!?

  Respon
 2. Kimberli Winkels -

  hmm.. i just subscribed on wednesday. i wonder if i made the mailing cut-off? when will the next letters be sent out.

  Respon
 3. go to this web-site -

  I just want to mention I’m beginner to weblog and honestly liked this website. More than likely I’m planning to bookmark your website . You surely have perfect article content. Thank you for revealing your web site.

  Respon
 4. pop over to this website -

  I simply want to tell you that I’m newbie to blogs and really liked you’re blog site. Most likely I’m want to bookmark your blog . You absolutely come with outstanding articles and reviews. Cheers for sharing your web site.

  Respon

Deixa un comentari

 • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>