La Presentació del WMUN’09

El passat 6 de Maig vàrem presentar a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia la nostra participació al Harvard WMUN 2009 – The HagueEls estudiants que havien participat en el Model, van fer una presentació on explicaven les seves experiències, el que havien après, el que els havia mancat.
Alhora, la Sonia, Coordinadora d’UNANIMUN, els anava presentant i aportava informació sobre el paper de l’Associació en la Preparació i Seguiment de l’Activitat
Van assistir uns 15 estudiants, així com el Xavier Rambla, Coordinador de la Titulació de Sociologia i amic de l’Associació, i una delegada de la Rectora, la Sra. Maria Prats.
Tots els assistents van semblar impresionats amb l’experiència i interessats per participar-hi en futures trobades!
La taula final, amb el Pedro, el Guillem T, el Gerard, la Carla, el Vicenç, el Guillem X., la Clàudia i l’Héctor.
Ho van fer molt bé i molt clar. Des d’aqui, volem agraïr als Papuitos la seva participació en l’Acte de Difusió!
Share

Un Resposta per “La Presentació del WMUN’09”

  1. site web -

    I simply want to mention I’m beginner to blogging and site-building and honestly loved this web page. Likely I’m likely to bookmark your website . You absolutely come with good articles. Thanks for sharing with us your blog site.

    Respon

Deixa un comentari

  • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>