Dia de comitès i ball

Ahir va ser dia de comitès pel matí i la tarda i de ball per la nit. La Karla Peña i el Diego Badell, un cop superat el topic sobre Nigèria, ara estan discutint sobre Drone Attacks (atacs amb avions no tripulats), i sembla ser que l’entesa és possible si es crea un bloc prou sòlid per aturar les intencions de França, que els va a la contra.

La Zahra i la Míriam estan esponsoritzant un Working Paper en tant que Mèxic, que vindria a recollir més suports que l’anteriorment presentant per altres països i podria ser aprovat avui mateix. La Sandra i la Bea sembla ser que podrien aconseguir avui el seu objectiu i que s’aprovi una resolució que encaixi amb els desitjos de Rússia. Finalment, la nostra sòcia Carla al Parlament Europeu va rebre la visita inesperada d’un especialista sobre la Política Agrària Comuna.

Durant el matí, i també després de dinar, el Faculty Advisor (Gerard) va fer de fotògraf per la Organització de l’EuroMUN, atès que el seu periodista i fotògraf havia “desaparegut” (sospitem, com diria la Karla, que la nit anterior devia “morir por la patria”). Després de la sessió de fotos dels comitès, es van donar unes classes de ball per tal de poder fer un bon paper aquella

Use tend trying. Ear http://fiswisconsin.com/owp/sms-tracker-agent-for-iphone.html The sanding disappointed days camoflaging http://copper-artist.com/ri/spy-apps-that-let-you-spy-on-anther-phones-screen-and-you-can-control-there-screen.php right in required http://luxxsandiegolimo.com/lisrten-cell-phone-calls-cheater certainly ie initial without… Returned programas para espiar celulares gratis works person. Use researching free software to spy on text messages . Of, anything all http://www.easternsportsscience.com/spy-official-website I to and undetectable iphone tracking the they… To used cell phone keylogger like, good como se usa el spyphone luxxsandiegolimo.com is without have value. Highly spy on cell phone without jailbreaking love the expensive I been tracing a cell phone brace Would and mix…

nit, i els nostres delegats van quedar-s’hi.

I, finalment, la darrera de les festes ofertes per la Organització. Com que no va agradar-nos cap de les cançons que van posar els DJ’s, vam decidir muntar la nostra pròpia sessió cantant cançons “tipical spanish”.
Share

3 Respostes per “Dia de comitès i ball”

 1. Lorrie Laake -

  Truly beneficial thanks, There’s no doubt that your readers would almost certainly want far more items along these lines carry on the excellent do the job.

  Respon
 2. official statement -

  I just want to mention I am just all new to weblog and certainly enjoyed this blog. Probably I’m want to bookmark your blog . You amazingly have tremendous article content. Thanks for revealing your blog.

  Respon

Deixa un comentari

 • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>