Darrer Training abans el CMUN!

Aquesta setmana és la recta final per aquells delegats que participen al CMUN 2011. Per aquesta raó, hem realitzat un darrer training previ a l’Stage d’aquest cap de setmana a l’Alberg INOUT. En aquest training hem pogut comprobar que el nivell dels delegats ha millorat substancialment des de l’inici de les sessions i que, sens dubte, faran un bon paper la setmana que ve.

Hem continuat amb el tema de les revolucions al Nord Àfrica i al Món Àrab, aprenent com es redacta un Working Paper, com es negocia, etc. Aquesta vegada, també els delegats de Bahrein (Erica Cazorla) i Veneçuela (Gerard Domínguez) han jugat un paper important en el debat, donant suport al delegat libi.

Hem tancat el training amb la creació de petits grups per tal de debatre en petit comitè quins punts bàsics han d’exigir els nostres delegats en les resolucions dels seus comitès. Val a dir, també, que hem comptat amb la presència de la sòcia Sonia Andolz, que ha dirigit la sessió i ens ha fet de Chair.

Share

2 Respostes per “Darrer Training abans el CMUN!”

  1. Avery Rist -

    I mentioned in my Rebbeca Van Dyck article, I headed over to the new Facebook campus to photograph CSO (Chief Security Officer) Joe

    Respon

Deixa un comentari

  • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>