CMUN 2011 IS OVER!!

Després de mesos de preparació, de trainings, d’esforç, d’investigació, de l’Stage… sembla que el CMUN ha tocat a la seva fi, amb la visita sorpresa i gratificant del soci Toni Peñafiel. Aquesta entrada es troba encapçalada per una foto de la Delegació 2011, on manca la Sara que està amb febre a casa i a qui enviem una càlida abraçada.

A l’Aliança de Civilitzacions, s’ha aprovat finalment una resolució per consens, de tal manera que totes les nostres delegades han aconseguit el seu objectiu (La Zahra i la Karla per Índia, la Míriam i la Erica per Romania). A més a més, la delegació d’Índia ha guanyat el premi a la delegació que més se sabia les rules, i a la delegació més agressiva. Felicitats!

A la Organització Mundial de la Salut, s’ha aprovat una resolució contrària a la que desitjàvem, per 17 vots a favor, 4 en contra i 2 abstencions. La nostra delegació, Xina (Maria i Sara) ha votat en contra d’aquesta. La voluntat contrària s’ha acabat imposant.

Al Comitè Econòmic i Financer (EcoFin), el nostre delegat per Xina, Pedro del Real, ha rebut al premi al Proper Dictador, així com al delegat més divertit. Felicitats, Pedro. Les dues delegades de Sud Àfrica, l’Helena i la Madalina, han aconseguit el seu objectiu.  

Així doncs, en dues horetes serem a la Farewell Party, per acomiadar aquesta grata experiència. Us en prometem una review completa! A partir d’aleshores, ens ficarem a treballar per l’EuroMUN. Ànims!!
Share

4 Respostes per “CMUN 2011 IS OVER!!”

 1. Anonymous -

  Heu deixat a les altres delegacions sense premis! A mi quasi em donen el del millor accent, pero mel van treure per dos vots, maleits italians

  Deyza

  Respon
 2. Meredith Rolls -

  Dude.. I am not substantially into studying, but somehow I obtained to undergo lots of report material with the world wide web web page. Its great how attention-grabbing it actually is for me to go to you pretty frequently.

  Respon
 3. other -

  I just want to say I am newbie to weblog and honestly liked this web-site. Very likely I’m going to bookmark your blog . You amazingly have great well written articles. Appreciate it for sharing your web site.

  Respon

Deixa un comentari

 • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>