Carla Calvo!!

Nom i Cognoms
Carla Calvo

Any de naixement
1989

Carrera en curs / Any
Ciències Polítiques / 3r

País i Comitè que representes al CMUN aquest any
Cuba a Human Rights

Com et defineixes?
Sóc una persona molt activa, preocupada sempre pel respecte al medi ambient, la pau i la seguretat al món i el respecte als drets humans. Sóc extrovertida i m’encanta conèixer gent de tot arreu, viatjar, llegir especialment novel·les negres, estar amb els meus i escoltar música el més alternativa i rara possible.

Què suposa participar al CMUN per tu?
Suposa una nova oportunitat per aprendre a exercir de diplomàtica a les NNUU, conèixer amb profunditat el país que representaré, les diferents posicions de la resta en el tema dels drets humans i també la oportunitat de conèixer a altres estudiants interessats en les relacions internacionals.

Què esperes de l’experiència al CMUN?
Aconseguir el que suposa per mi el Cmun (confer. punt anterior)

Quina valoració fas de les labors de les Nacions Unides?
Penso que malgrat la seva organització s’hagi quedat antiquada i fins i tot poc representativa d’algunes zones del món, la seva existència és vital per aconseguir posar sobre la taula temes que ens afecten a tots, promoure negociacions i acords per tal d’aconseguir, al cap i a la fi, un món una mica millor, més respectuós amb la naturalesa que ens envolta i entre els propis sers humans.

Un missatge, relacionat amb el CMUN, que vulguis enviar als visitants del blog.
Si us esteu plantejant presentar-vos l’any que ve al CMUN, no us ho penseu dues vegades: és una experiència que val molt la pena! (us ho dic jo que estic repetint!!)
Si ja esteu apuntats per aquest any i és el primer MUN al que participeu vull dir-vos que no tingueu vergonya a l’hora de participar, que estudieu molt el que voleu aconseguir com a delegats i lluiteu cada dia del CMUN per aconseguir-ho, perquè així, és com més s’aprèn! 😉

Share

3 Respostes per “Carla Calvo!!”

 1. Clicking Here -

  I just want to mention I’m beginner to weblog and definitely savored you’re web page. Probably I’m want to bookmark your blog post . You amazingly come with good articles and reviews. Kudos for sharing your website.

  Respon
 2. try here -

  I simply want to tell you that I’m newbie to blogging and site-building and seriously savored this web page. Probably I’m want to bookmark your blog post . You definitely have good article content. Many thanks for sharing with us your web page.

  Respon
 3. check this link right here now -

  I simply want to mention I am just all new to blogs and certainly liked your blog site. Probably I’m going to bookmark your blog . You definitely come with fabulous article content. Appreciate it for sharing with us your web page.

  Respon

Deixa un comentari

 • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>