Assemblea de Juliol

Un estiu més, UNANIMUN ha celebrat la seva Assemblea de Juliol, per no perdre la tadició a la Seu del Carrer Salinas, a ca la Sonia. Va ser, a més a més, una petita trobada entre membres fundadors i nous socis que aquest mateix any s’han inscrit.
Es va presentar, en primer lloc, l’Informa de Gestió, valorat globalment com a positiu, i que va ser dut entre el Gerard, la Sonia i la Carla. En aquest informe, es va parlar dels precedents a la situació actual, de nous socis, de les activitats realtizades, etc. Després, es va fer un Informe de Tresoreria o Balanç Comptable, que aquest any és lleument positiu i donarà certa estabilitat per a començar el proper any. Més endavant, es va fer una avaluació crítica dels diferents punts del curs actual així com una proposta d’activitats de cara a l’any que ve. En base a aquestes darreres, es van constituir un conjunt de grups de treball.
La dinàmica va ser molt bona i àgil, i la participació i deliberació dels socis assistents va ser alta, fluïda i positiva. Tant els socis fundadors com els nous socis van exposar els seus punts de vista, opinions i inquietuds, de la qual cosa va sortir un intercanvi ric d’opinions.
Per a celebrar la jornada, tot plegat va acabar amb un sopar a base de shawarmes.
*A la foto, de dalt a baix i d’esquerra a dreta: Toni peñafiel, Gerard Domínguez, Joan Manuel Lanfranco, Daniel de Yzaguirre, Xavier M. Galiana / Carla Calvo, Sonia Andolz, Raquel Peña
Share

5 Respostes per “Assemblea de Juliol”

 1. Jeff Babers -

  My dream retirement locale is Portugal! I have go through that it is THE place to retire in Europe due to a reduced than average cost of living , a large coastline (so it’s easier to live close to the ocean), and a lot less citizenship/visa red tape.

  Respon
 2. read review -

  I simply want to mention I am all new to blogging and site-building and actually enjoyed you’re website. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You surely come with amazing article content. Regards for revealing your webpage.

  Respon

Deixa un comentari

 • (will not be published)

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>